Wenaas Nordic er leverandør av Bodø CK sine sykkeldrakter og klubbekledning av merke DiadoraDiadora logo.

Bestillinger tar vi opp nå fram til 31.januar, med garantert levering innen sesongstart (april 2018).

Klubbkolleksjon 2018

Husk at du må være medlem med betalt medlemsavgift for å bestille.  Merk at det må være minimum 10 bestillinger i hver produktkategori før de settes i produksjon - dette var ikke tilfellet innen fristen 10.januar (de som har bestilt får refundert sin innbetaling).   
Vi dropper derfor årets supplering av klubbdrakter, men sykkeltrøye er strengt nødvendig for å kunne representerere Bodø CK i ritt.  Derfor har vi lagt ut bestilling på sykkeltrøye med bestillingsfrist 31.januar 2018 - klikk og kjøp! 

Årets korrigerte kolleksjonsutvalg er som følgende:
- Short Sleeves Jersey MEN’s
- Short Sleeves Jersey WOMEN’s

Her er info om størrelser på bekledningen: Størrelseskart_bekledning_Bodø_CK.xlsx

 

Bodø Cykleklubb bruker deltaker.no for bestillinger - husk fristen 31.januar 2018.
Deltager Logo

Dersom du har spørsmål er det fint om disse rettes til Mariell Tverli, mobil 91106321 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi jobber med vår utstyrssamarbeidspartner Sport1 med å sette sammen en anbefalt produktportefølge med ekstra tilbehør som en sykkelist trenger som hjelm, sko og annet nødvendig tilbehør til gunstige priser for klubbmedlemmer og dette kommer vi med til sesongstart. 

PS: Klubbdesignet er vedtatt vare minst ut 2018 sesongen, og leverandører skal reforhandles og designet revurderes i løpet av 2018.  2019 kan det derfor komme endringer - så bestill ikke mer enn du trenger for årets sesong.

sparebanken400

sport

peppes400

stamina

benergi

sponsor